//alkatrész gyártás

Alkatrész gyártás precízen, határidőre!

Legnagyobb erősségünk az egyedi, kis és közepes sorozatszámú forgácsolt gépalkatrészek előállítása és szállítása a rendelkezésünkre bocsájtott rajz, számítógépes modell vagy mintadarab alapján.

Fő profilunk az egyedi, kis és közepes sorozatszámú forgácsolt gépalkatrészek előállítása és szállítása a rendelkezésünkre bocsájtott rajz, számítógépes modell vagy mintadarab alapján. Cégünk 2005 óta foglalkozik alkatrészgyártással. Beszállítóként gyártunk magyar és németországi vállalatok számára kis- és közepes sorozatú, magas minőségi elvárásoknak megfelelő alkatrészeket. Ezek az alkatrészek autóipari gyártósorokba és készülékekbe kerülnek beépítésre, valamint a gépgyártás területén segítik célgépek gyártását.

Vevőkörünk miatt cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik a magas minőségű gyártás, a minőségbiztosítás és a szállítási határidők betartása területén is.

Gépparkunk összetétele, mely jelentős szabad kapacitást biztosít számunkra, és a további fejlesztési szándék miatt is szeretnénk az Ön megbízható beszállítói lenni cégüknek.

 

Főbb gépeink:

  • Harrison Alpha 400 – ciklusvezérelt eszterga
  • GildemeisterTwin 32 Y – ellenorsós, hajtottszerszámos CNC eszterga munkadarab elkapóval, rúdadagolóval
  • EmcoHyperturn 665 MC – ellenorsós CNC eszterga munkadarab elkapóval
  • DMC 63V – CNC megmunkálóközpont
  • Akira Seiki SV1300 – 4 tengelyes CNC megmunkáló központ
  • DMG Ecomill 50 – 5 tengelyes megmunkáló központ (beszerzés alatt)

Kollégáink szakmai felkészültsége és szigorú minőség ellenőrzésünk garancia arra, hogy magas minőségben szolgáljuk ki ügyfeleinket. Cégünknél folyamatban van az ISO minőségbiztosítási rendszer kiépítése, mely újabb biztosítékot jelenthet arra, hogy csakis kiváló minőségű terméket szállítunk vevőink számára. Gyártási kapacitásunk lehetőséget ad piacbővítésre, ügyfélkörünk szélesítésére. Kérem, keressen bennünket, hogy örömmel köszönthessük

// Elérhetőség

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk?

Árajánlatért, szaktanácsadért keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!