//Rezsiadagoló automata

Automatizált eszközkiadás, okosan!

Rezsi adagoló automatáinkkal -munkavédelmi eszközök (kesztyűk, szemüvegek, maszkok, védősisakok), irodaszerek, kötőelemek, sablonok, szerszámok, gyártási eszközök (bitfejek, vágó-csiszoló eszközök, spray-k), illetve bármilyen fogyóeszköz -igény szerinti és ellenőrzött keretek között kiporciózható, költség- és időhatékonyan.

Rezsiadagoló automaták

A Treadvol-ker  eszközkiadó automatája ideális megoldás a termelésben használt, nagy forgási sebességű, kis értékű eszközökhöz, melyeknek nehezen ellenőrizhető a felhasználása, illetve a raktározásuknak magas a kezelési költsége. A kihelyezett automaták a hét minden napján, 24 órás hozzáférést biztosítanak a rendszerben elhelyezett eszközökhöz, és csökkenek a termék elérése céljából megtett utak. Ezzel az egyszerű rendszerrel jelentősen csökkenthető a raktárkészlet, nyomon követhető a felhasználás, és automatizálhatóak a rendelési folyamatok.

Az alkalmazást olyan kis- és közepes vállalkozásoknak és üzemeknek ajánljuk maximum 100 alkalmazottal, melyek magas színvonalon és költséghatékonyan akarják megoldani a rezsianyagok, munkavédelmi felszerelések elosztását és kontrollálását, ugyanakkor a központi vállalatirányítási rendszerükben nem fontos megjeleníteniük az adatokat.

Kezelhetőség

A szoftvermegoldás lehetővé teszi a tranzakciók lekérdezését, a fogyás követését dolgozói szintre bontva, illetve a dolgozói szintű korlátozásokat.

Nyomonkövetés

Vonalkódos/Mágneskártyás/PIN kódos azonosítási lehetőséget biztosít, párhuzamosan akár két fajtát is. Minden tranzakciót névre szólóan rögzít!

Rugalmasság

33 különböző méretű spirál, melyekkel széles termékskála kiadagolható.A gép rugalmassága rendkívüli a behelyezhető és adagolható termékek terén, szinte bármilyen kombináció megvalósítható!

Korszerű technológia

Nagyméretű, grafikus kijelzővel rendelkezik, ezen akár egyedi marketing videókat is lehet futtatni.Többnyelvű kezelőfelülete van és egyszerre több kártyaolvasó működtetését is támogatja.

Biztonság

Az automata állítható lábakon áll és nyitható ajtóval rendelkezik. Az előlap átlátható, törhetetlen plexiből készült, hogy látható legyen benne a tárolt rezsianyagok mennyisége és fogyása. Az ajtó kiadónyílása lopás biztos!

Költséghatékonyság

A dolgozók azonosítás után használhatják a gépet, olyan mennyiségi és terméktípusra vonatkozó előre beállított korlátoknak megfelelően, melyet Ön meghatároz. A szoftver minden felvételt névre szólóan rögzít. Pontos költségbecslés és könyvelés készíthető a 100%-os lekövethetőségnek hála!

Saját szoftver

A SavePro-t saját, egyedi fejlesztésű vezérlés irányítja, amely felelős a működtetésért, minden adatot tárol, hálózati hiba esetén is nyomon követ minden tranzakciót!

// Elérhetőség

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk?

Árajánlatért, szaktanácsadért keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén, vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!